tirsdag 31. mai 2011

Ølinfo: Tommys Ølblogg i God Morgen Norge

I dag ble Tommys Ølblogg, sammen med Norske Ølbloggere, intervjuet på riksdekkende TV sammen med et våre store idol - Garret Oliver. Nedenfor er et lite utdrag fra en lengre artikkel som ble skrevet av Tommys Ølblogg etter denne seansen. Vil du lese hele artikkelen finner du den her, og på TV2 God Morgen Norges nettsider finner du reportasjen.

"Onsdag 4.5.2011 ble Norske Ølbloggere invitert til en event med Brooklyn Brewerys Brewmaster Garret Oliver. Anledningen var en invitasjon fra Ringnes om å overvære en seanse med nettopp han. (...)

Seansen startet med at vi, 5 norske øl bloggere, fikk et 40 minutters eksklusivt intervju med Mr. Oliver. Egentlig skulle seansen vare i 30 minutter, men Oliver så ut til å kose seg, og lot like godt Ringnes og resten av øl-Norge vente i ti minutter til. Vi ølbloggere følte oss omtrent som tenåringsjenter som fikk møte vårt største popidol.

Under seansen serverte Garret Oliver oss rikelig fra Brooklyns ølutvalg, og som noen av de første nordmenn fikk vi smake på en Sorachi Ale 7,5%. Det er et belgiskinspirert saison ale, brygget på en sjelden japansk humle som Brooklyn Brewery har plantet i sin egen bakgård. Ølet er friskt og litt syrlig øl som ikke gir meg så mye, men helt klart et godt øl. Jeg har en følelse at dette er et øl som egner seg veldig godt som et øl til mat, for jeg savnet noen smaker og “motstand”. 63 av 100 poeng.

Da seansen var ferdig og vi hadde fått stilt alle spørsmålene vi hadde, lært mye om hans syn på øl og ølbrygging, hadde fått anekdoter om bryggeribransjen samt fått hans syn på mikrobryggeriene og deres fremtid og ikke minst at TV2 (God Morgen, Norge) hadde fått sine bilder og intervju trasket vi opp til Ringnes’ festsal på Grünerløkka"

Vil du lese hele artikkelen finner du den her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar