Ølkart

OSLO - Laget av Kjempetorsken


View Pubkart, Oslo in a larger map
BERGEN - Laget av Store MyVis Gode Ølsteder i Bergen i et større kart

TRONDHEIM - Laget av Tommys ØlbloggVis Ølkart Trondheim i et større kart

NORSKE BRYGGERI - Laget av Erik Dahl i Venner av Nøgne Ø


Vis Norske bryggerier i et større kart

5 kommentarer:

 1. Gastropuben Jacobs i Kong Oscars Gate har ett godt hjemmebrygget øl som bør testes av de som liker godt øl-.

  SvarSlett
 2. Det vil bli testet og om det holder mål kommer selvfølgelig Jacobs på kartet. Var forøvrig ikke klar over at det var mulig å få kjøpt hjemmebrygget øl i Bergen. Naboens Bayer er eksempelvis ikke laget av naboen, men kjøpt inn og solgt uten bryggerinavn.

  SvarSlett
 3. Jabobs selger ikke hjemmebrygget øl. Jeg antar at Reutzers tenker på ølene fra Hansas underbruk Waldemar. Jacobs selger Waldemars hveteøl og Brown ale.

  For øvrig finner du både Waldemars hveteøl og Brown ale hos Biskopen. Biskopen burde kanskje også fått en oppføring på kartet.

  SvarSlett
 4. For ølsmaking i Bergen er Bryggen Tracteursted og Bien Bar aktuelt. Se her: http://www.historikarverksemda.no/prosjekt/olhistorie/

  Kanskje dette bør komme på Bergens-kartet?

  SvarSlett
 5. Bergenskartene vil bli oppdatert om ikke lenge. Om Bien og Bryggen Tracteursted kommer med vet jeg ikke ennå. Det er utvalget for den jevne gjest og ikke lukkede arrangementer (Historieverksemda) som avgjør dette.

  Historieverksamde ser imidlertid ut til å ha noe spennende på gang og dette kommer jeg til å kikkke mer på og legge ut på bloggen.

  Biskoppen kommer nok med. Det samme gjelder Pingvinen som nå har fått kran med Nøgne Ø og Kvarteret som har et brukbart utvalg, gode prise på mandage, men akk så utrent betjening.

  mvh
  StoreMy (kartoppdaterer for Bergen)
  http://storemy.wordpress.com/

  SvarSlett