fredag 1. april 2011

APRILSNAR! Men kunne det faktisk ha skjedd?

I dag gikk alle de norske ølbloggerne sammen om å lage en aprilspøk om at vi hadde fått et brev fra helsedirektoratet, der vi ble pålagt å slette postene som inneholder omtaler om norsk øl. Dette var som sagt bare en aprilspøk, og  vi kommer fortsatt til å anmelde både utenlandsk og norsk øl og ølkultur. Heldigvis for det :)

Vi håper selvsagt at dere fant dette fornøyelig, men det ligger også litt alvor bak dette. Vi har et felles synspunkt på at dagens regler for, eller snarere mot, produktinformasjon for norske bryggerier. Reglene er nå så strenge at bryggeriene ikke kan legge ut informasjon om sine lovlig produserte produkter på sine hjemmesider. Dette finner vi tåpelig. Vi kan rett og slett ikke fatte at nøktern faktainformasjon, kan oppfattes som promotering eller reklame. Vi understreker at dette ikke betyr at vi er for alkoholreklame. Det er en helt annen debatt.

Ser frem til å poste øl-omtaler både fra det store utland og Norge. Jeg igjenoppstår med et blogg-innlegg om Gullmack i løpet av ettermiddagen.

De andre bloggerne som var med er. Kjempetorsken, StoreMys lille ølblogg, Humle og malt, 1001 øl og Høyt skum


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar