Hansa sitt "mikrobryggeri" i deres gamle bryggerilokaler oppe i Kalfaret, Berge, har de startet opp en liten bryggeripub. Er dere i Bergen anbefaler jeg at dere tar turen opp hit, og heller kjøper dette øl der, enn på butikken for da får dere i hvart fall noen av bryggene brygget der. For det jeg nå har foran meg er brygget av samme oppskrift, men ikke som mikrobryggeri. Dette er brygget og tappet i stor skala i Hansas nye pruduksjonslokaler på Kokstad.
Ølet har en fin kobberfarge, og et lett fint skum, men dette ølet skal vist være rik på aroma i følge etiketten. Enten har jeg ødelagt smaksløkene mine, eller så er Hansa raus med ordene. For dette ølet smakte ikke nevneverdig mer enn Hansa sin bayer eller pils. noe mer "mørkere" smak selvsagt, men nei....
En helt grei tørstedrikk, men vil anbefale annet øl til kos.
Poeng: 47 av 100
Pris: 25-30 kr
Hvor: Dagligvarehandelen.
Her har det sneket seg inn en feil. Waldemars øl blir brygget og tappet i Sarpsborg, på Borg Bryggeri
SvarSlettEr det mulig?!?! "Mikrobrygg" fra Bergen som blir brygget og tappet i Sarpsborg? Hvor er den bergenske stoltheten?
SvarSlettApropos: Hva gjør de egentlig på gamle Hansa Bryggerier på Kalfaret? Er det bare en illusjon det òg?
tull og tøys, Waldemars øl blir produsert og tappet i bergen, på Kalfaret brygghus, som er ein resturant og eit mikrobryggeri med festlokaler.
SvarSlettLitt av det stemmer. Borg brygger Waldemars på boks, mens Kalfaret brygger øl til eget bruk i restauranten.
SvarSlettTommy