onsdag 20. februar 2013

Ringnes satser stort på alkoholfritt øl!

Det har lenge vært stille rundt alkoholfritt øl i Norge. Nå kjøper Ringnes TV-reklame verdt 14 millioner kroner for å få fart på Munkholmsalget.

Bryggeriet lanserer i disse dager en helt ny Munkholmportefølje med nye smaker og nytt design. - Det ligger et stort uforløst potensiale i alkoholfritt øl. Det er gjort veldig lite innen denne kategorien de siste årene, og utviklingen i enkelte europeiske land viser at det er mulig, ved målrettet satsting, å doble salget av alkoholfritt øl i løpet av få år, sier merkevaresjef for Munkholm, Ronny Wulff.

I dag står alkoholfritt for cirka tre prosent av ølsalget i norske butikker. I Spania er tilsvarende andel syv prosent. - Det er ingen grunn til at ikke vi skal kunne få til noe tilsvarende i Norge, fortsetter Wulff.

På sikt tror han at også den norske alkoholfrittkategorien kan dobles fra dagens nivå. – Allerede i år bør vi klare å løfte salget av Munkholm med 20 prosent, legger han til.

Den nye porteføljen består av Munkholm Original, Munkholm Fatøl og Munkholm Bayer. Disse kommer jeg til å anmelde i nærmeste fremtid, så det er bare å følge med på bloggen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar