søndag 13. mars 2011

Øltest: BrewDog, Trashy Blond, 4,1%

BrewDog fornekter seg ikke. Dette ølet har mye smak, og de er som alltid frekke på etiketten - noe som er morsomt.

Ølet bærer preg av at det er mye humle i brygget. Ølet har en fin blond farge, og et lett skum som ligger i glasset hele veien ned.

Dette er en bitter pale ale, som jeg ikke er udelt positiv til. Den har en lukt i starten som minner meg om dårlig øl, eg en ettersmak som ikke faller meg i smak.

Det som er positivt er at det begynner å bli et reelt utvalg av øl i dagligvarehandelen nå. BrewDog har to, og mange av de norske mikrobryggeriene er kommet inn i varmen.

Poeng: 55 av 100
Pris: 29,50
Hvor Coop

8 kommentarer:

 1. Her er vi ikke helt enige. Dette er en av mine absolutte favoritter blant butikkølene.

  SvarSlett
 2. Den er god, men ikke fullkommen. JEg fikk lukt-assosiasjoner til det ølet jeg smakte - et billig øl fra Bunnpris. Og det var ikke godt. Og da kommer det dessverre ikke heldig ut i starten.

  SvarSlett
 3. Jeg fikk lukt-assosiasjoner til det FØRSTE ølet jeg (...)

  SvarSlett
 4. Trashy Blonde er heller ikke min favoritt. Da tar jeg heller en IPA fra for eksempel Ægir eller Nøgne Ø. Eller kanskje BrewDogs egen '77 Lager.

  SvarSlett
 5. Trashy Blonde er en Blonde, ikke en bitter.....
  Personlig liker jeg ølet veldig godt, men vil jeg ha en bitter kjøper jeg det istedet, vil jeg ha en IPA kjøper jeg det ( evt. Two Captains Double IPA, som er _veldig god_ ) :)

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke sagt den er en bitter, men at den er bitter. Det var i hvert fall det mine smaksløker sa til meg :)

  SvarSlett
 7. Eirrik: Her dreier det seg om smak og behag. Jeg foretrekker vanligvis en IPA fremfor en blonde. Når det er sagt, har Trashy Blonde et preg over seg som peker mot en IPA.

  Min omtale av Trashy Blonde er for øvrig her:

  http://beersagas.blogspot.com/2011/03/six-import-beers.html

  SvarSlett
 8. Når jeg tenker bitter, så tenker jeg skikkelig engelsk bitter. Og der er ikke Trashy Blonde. Men selvsagt handler dette også om smak og behag. Det bør alle valg av øl gjøre. Jeg kjenner mennesker som etter å ha smakt det meste der ute fortsatt foretrekker Ringnes pils, så...

  Men som en refranse til å si at jeg ikke er tilhenger av objektivitet, og elsker et og annet sleivspark så kan dere jo lese denne : http://www.pondus.no/Rokla/Det-mandige-hjornet/Grans-Bare-mot-Brewdog-Alpha-Dog/

  Og uansett valg, kjøpe noe godt til helgen :)

  SvarSlett