fredag 4. februar 2011

Øltest: BrewDog, Nanny State, 0,5%

Dette må være det beste alkoholfrie øl jeg noen gang har smakt. Nå må jeg si at jeg ikke akkurat har saumfart butikkene etter alkoholfrie øl.

Ølet har en nydelig gyllen farge og et lett fint skum. Lukten bærer preg av humle, og minner meg om lukten av en god IPA.
Og humlen kommer veldig godt frem i smaken. Dette er rett og slett en IPA uten alkohol.

Kan helt klart anbefale dette ølet. Et godt koseøl som kan nytes alltid. Det mangler selvsagt noe fylde, men helt klart et øl man kan like.

Poeng: 69 av 100
Pris: 16, 10
Hvor: Vinmonopolet

8 kommentarer:

 1. Da dette ble lansert i fjor, ble jeg litt satt ut. 100 IBU, så fyldig og smaksrikt. For min del; Et av de få skikkelige alkoholfrie ølene i Norge!

  SvarSlett
 2. Du kan si jeg ble i smule overrasket når jeg luktet og smakte på denne ølet ja. En positiv overraskelse! Etter min min mening så er dette et soleklart valg når jeg må holde meg edru.

  SvarSlett
 3. Dette ølet er godt. Ikkje god alkoholfritt øl, men rett og slett godt øl.

  SvarSlett
 4. Er tilbøyelig til å være enig med deg der Steinar, men jeg føler det mangler det lille ekstra for at det skal være "helt der oppe"!

  SvarSlett
 5. Skulle ønske restauranter holdt dette ølet når man som sjåfør ba om drikke til maten. Stort sett blir man presentert med smakløs clausthaler!

  SvarSlett
 6. Jeg drakk dette i går, og jeg mener dette er det beste alkoholfrie ølet i butikkene. Paradoksalt nok må man på polet for å få tak i det, men det er vel også litt i BrewDogs ånd...

  Når det gjelder "det lille ekstra" som mangler, Big-T, så er nok det alkoholen ;)

  SvarSlett
 7. Du kan få sagt det du Kjempetorsken ;)

  SvarSlett
 8. Nanny State er rett og slett kjempegodt – det eneste alkoholfrie ølet jeg kan bælme ubegrensede mengder av. Et selvsagt følge i selskap der jeg skal kjøre hjem etterpå.

  Litt synd at prisen nå er oppe på 22 kroner flaska, men pytt pytt, det fins vel verre ting enn å ruinere seg på lettøl.

  SvarSlett