onsdag 2. februar 2011

Øltest: Hansa, PilsnerNull%, 0%

Da er det slik at fruen snart er klar til å gi oss vår andre sønn, så jeg må gå over til alkoholfritt øl en liten periode. Men disse må få lov til å bli testet de òg, så her kommer den første - Hansa 0%

Med fare for å banne i kirka, så vil jeg si at Hansa har fått til sitt alkoholfrie øl. Det smaker faktisk friskt og godt. Fargen har en fin gyllen gulfarge, og et lett fint skum som holder seg hele veien ned.

Når det kommer til lukt og smak, så minner det meg om pilsen fra samme bryggeri. Om det er en negativ ting for pilsen eller positiv for pilsen0% kan man diskuterer, men jeg heller for at det er mest positivt for pilsen0%. Det mangler en god del fylde, og selvsagt alkohol, noe som gjør at ølet kjennes lett og ufullstendig ut i munnen.

Ølet er et godt alternativ for den som enten må holde seg på matten på grunn av en kommende fødsel eller har tatt på seg kjøreoppdrag for kvelden. Dette kan godt drikkes.


Poeng 35 av 100
Pris: 10-20 kr
Hvor: Blant annet Coop Ekstra

4 kommentarer:

 1. Mener å huske at jeg smakte på det før dattra vår kom til verden. Byttet det raskt ut med BrewDog Nanny State, det er et ordentlig alternativ må jeg si!

  SvarSlett
 2. Da skal jeg prøve den - tenker også å teste ut Erdinger sin alkoholfrie. Takk

  SvarSlett
 3. Flott at du prioriterer kjøre-evnen, T! :-)

  M

  SvarSlett
 4. Hansa 0% øl smaker akkurat som katte tiss ....
  Fy a meg ... dere må ikke drikke noe slikt !!!
  Da kan dere like gjerne stikke tungen ut av vinduet å si he he ... Det er mye rart man skal prøve å narre folk til å drikke !!!

  SvarSlett