søndag 19. august 2012

Ølinfo: Ølfest 2012 på Samfundet i Trondhjem!


Torsdag 6.september kl 17.00 braker det løs med Ølfest 2012 på Studentersamfundet i Trondhjem. De som arrangerer denne ølfesten er en gjeng med frivillige studenter på Studentersamfundet som er glad i spesialøl og ønsker en anledning til å feire dette. I følge de selv blir det en ølfestival der det skal serves skikkelig øl til folket uten at det skal være så dyrt. Ren entusiasme og godt øl.

De som kommer og har bekreftet at de kommer er Nøgne Ø, Kinn, Midtfyns Bryggeri, Beer Enthusiast, Lervig og Dahls v/ Brooklyn Brewery.

Det blir utdeling av bonger og glass så får man gå løs på diverse stands de ulike aktørene har med seg hvor man får smake øl til en svært vennlig pris.

Studentersamfundet har tidligere hatt en ølfestival, men den er usammenlignbar med denne. Dette er den første festivalen på Samfundet med øl i fokus. Jeg gleder meg.

De som arrangerer denne ølfesten er en gjeng med frivillige studenter på Studentersamfundet som er glad i spesialøl og ønsker en anledning til å feire dette. I følge de selv blir det en ølfestival der det skal serves skikkelig øl til folket uten at det skal være så dyrt. Ren entusiasme og godt øl.

Les mer om Ølfestivalen 2012 på Studentersamfundet sine nettsider og følg Daglighallen (arrangør) på Facebook

Dette blir utvilsomt den beste torsdagen i Trondheims øl-historie.

Vi snakkes der!

EDIT 20.08: Nøgne Ø kommer med Pumpkin Ale, Python Pilsner, Citrus Hystrix IPA, White IPA (samarbeid med Birrificio Ticinese).2 kommentarer:

  1. Så irritert over at eg er ute av landet denne dagen.. Høres ut som en fantastisk kveld!

    SvarSlett
  2. Det blir en fantastisk kveld, så da er det bare å komme hjem :)

    SvarSlett