Tidligere denne uken fikk jeg forespørsel av Arve Serigstad, som har skrevet kokeboken "Veien til kvinnens hjerte går igjennom magen" og driver Hobbykokklauget, om å publisere øl som passer til mat på siden deres. Det var en svært hyggelig forespørsel som jeg tar på strak arm. Hobbykokklauget har som formål å fremme matglede på hjemmekjøkkenet, og arrangerer NM i hobbykokkelering. I år ønsker de at menyen også skal inneholde drikketips, og da er øl et fullgodt alternativ til vin.
I dag, 30.04.11, startet grillsesongen i Casa del Rai. En god entrecote ble lagt på grillen, og bakt potet lagt i ovnen. I glasset havnet Nøgne Ø's Imperial Brown Ale. Et veldig god kombinasjon.
Det jeg savnet i ølet når jeg testet alene kom frem når jeg nå drakk det sammen med grillmaten. Et perfekt øl til grillet storfe.
Lykke til med grillsesongen. Jeg kommer fremover til å komme med flere tips til øl og mat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar