onsdag 16. november 2011

Juleøltest: Ringnes, Juleøl, 4,6%

Som mange av de foregående øl - mørk rødlig farge, med et lett, hvit skum. Skummet faller altfor fort og det er ikke til stede i det hele tatt etter at maks ett minutt har gått. Det lukter absolutt ingenting, men smaker bittelitt av sødme og lakris, samt litt bitterhet og syrlighet mot slutten.

Dette ølet er nesten å regne som vann og da et øl det ikke er noe å hige etter - dessverre.

Poeng: 19 av 100
Pris: -
Hvor: -
Testnr: 261

4 kommentarer:

 1. Dette ble nesten useriøst Tommy. Helt uenig med deg. Dette synes jeg var et flott og balansert juleøl som passer perfekt til julemat og aqavit.

  SvarSlett
 2. Bra at du er uenig med meg, men ikke kall meg useriøs. Jeg synes det er topp at vi har våre egne meninger, og jeg liker at vi står for de meningene.

  Bra at du liker det, men jeg velger heller et annet juleøl til julematen - et som gir meg noe ekstra.

  SvarSlett
 3. Der gir bare ikke mening for meg med 19 på Ringnes, mot f.eks. 65 på Tuborg og 75 på Dahls. Alle 3 er gode juleøl. En så lav sum må antyde ølfeil så som kraftig oksidering, infisert øl el. lign.

  SvarSlett
 4. Jeg ser den at det kan være store sprik på poengene, anonym (hvem er du?).

  Men for å forklare litt, så fant jeg ingen smak eller lukt på Ringnes sin - kontra de to andre du nevner. Det kan være mange muligheter for det. Det kan være for eksempel temperatur på ølet eller konsekvensene av hvilken rekkefølge du drikker øl i. Ringnes sitt mener jeg er dårligere enn de to du nevner fordi det er rett og slett mer av alt i de.

  SvarSlett